Iratkozzon fel hírlevelünkre!Keresés az oldalakon

Művelődési központ

KisUdvar Koncertek Móron

 

KisUdvarKoncertek Móron
2017. június 9. – augusztus 25.
Helyszín: Lamberg-kastély, Kisudvar
Rossz idő esetén: régi Mozi épülete (Lovarda u. 5.)
Kitelepült büfé: Fekete Gyémánt Söröző
Belépés díjtalan!

Június 9. 22 óra LÓCI JÁTSZIK
A Lóci Játszik zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, sikeresen turnéztak a Margaret Islanddel közösen, tavaly fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. A 2017-es év elég jól indult a zenekarnak, hiszen megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet.

Június 23. 22 óra EINSTAND
Az Einstand gondolata még 2014-ben fogant meg a testvérpár, a Kiscsillagból ismert Erős Márton basszusgitáros-billentyűs, valamint Erős József énekes-gitáros fejében. Akkor még csak korábbi zenekaruk megreformálása volt a cél, ám ötleteik összerendezgetése végül - Varjas Bence dobos bevonásával - egy új zenekarban forrta ki magát. 2016 nyarán rögzítették első három dalukat, melyek ősszel jelentek meg egy EP-n, Egyszervoltholnemvolt címmel. A lendületes, klubkoncertekre és fesztiválokra termett bemutatkozó lemezanyagot az egyik legfoglalkoztatottabb hazai producer Takács Zoltán Jappán és Horváth Barnabás Botond „Barnsz” gondozta.

Július 7. 22 óra ELEVEN HOLD
A móri Eleven Hold zenekar közel 20 éve egyedi stílusban, saját szerzeményekkel koncertezik. Jelenleg megújult erővel dolgozik az új albumon. Új hangzás, változatos stílusú dalok, ami megtartotta a rockos vonalat, de mégis populárisabb irányba nyitott! Az ötödik album éppen ezért igazán színes és mindemellett dinamikus lesz.

Július 21. 22 óra RUPERT
A Rupert zenekar 2017 márciusában alakult, az egykori Elements tagjaiból. Az új énekesnő Bérces Molli, és régi banda magyar nyelvű számait játszák tovább, illetve újakat írnak hasonló stílusban.

Augusztus 11. 22 óra SZEDER
Színes indie pop-rock koncert némi sanzonos beütéssel
A Táncolj velem élet! egy sodró hangulatú, lendületes igazi boldogság dal, és egyben az új album címadója, életigenlő sláger, ami nem meglepő Szedertől, hiszen már első albumán is tanúbizonyságot tett életvidámságáról, szókimondásáról. Az új Szeder lemez, tehát bizton állíthatjuk, hogy ez igazán színes, mélységekben és gondolatokban gazdag, a humort és az iróniát, sőt az öniróniát sem nélkülöző album.  Az új koncert műsor gerincét, a régi ismert és szeretett Szeder dalok mellett az új lemez anyaga adja.

Augusztus 25. 22 óra PÁLMAI PANNA ÉS KARDOS DÁNIEL DUÓ
"Pálmai Panna és Kardos Dániel 3 éve zenélnek egy zenekarban, ami nem más, mint a műfajteremtő, django-popot játszó Pankastic! zenekar. Azonban a múltjuk 10 évvel ezelőttig nyúlik vissza, hiszen Kardos Dániel volt, aki Panna tehetségét és hallását felfedezte, és ösztönözte az énektanulás, azon belül a jazz műfajának elsajátításában. Akkor még ők sem gondolták, hogy együtt alapítanak majd zenekart, és a kis tanonc Pannából a zenekar frontember lesz. Duójuk üde és friss, virtuóz de közben kedves és közvetlen. Saját szerzeményektől kezdve jazz sztenderdeken át közös kedvenceikig, mindenféle stílus és nyelv harmóniára talál. Játszhatnak bármit, a harmónia mindig része az előadásuknak, hiszen a magánéletükben is harmonikus, régóta tartó barátságban élnek."


Tetszett? Ossza meg másokkal is!