Művelődési központ

KisUdvarKoncertek Móron

KisUdvarKoncertek Móron
2018. június 8. – augusztus 24.
Helyszín: Lamberg-kastély, Kisudvar
Rossz idő esetén: Erzsébet téri Művelődési Ház
Kitelepült büfé: Fekete Gyémánt Söröző
Belépődíj: 500.-Ft/fő

Június 8. 21 óra The Carbonfools

Lángok között készült az új The Carbonfools nagylemez, amin meglepetésnek egy magyar nyelvű dal is van, Sarki fény címmel. Az egy éve újjá alakult zenekar már javában koncertezik és úgy tűnik a dalírásra sem sajnálják az időt, hiszen februárban megjelent a 17 új dalt tartalmazó Carbonflames is, ami a zenekar hatodik nagylemeze.

Június 22. 21 óra Estelle - Kónyai Tibor DUÓ

Estelle - Kónyai Tibor duó, a hazai jazz klubokban, fesztiválokon is rendszeresen koncertező, egyedi formáció. Jelenleg Berlinben élő különleges hangú, érzékeny énekesnő (Estelle) a francia sanzonok mellett több különböző műfaj (jazz, pop, latin) előadója. Ezzel egyedülálló zenei élményt ígér a hallgatóságnak. A Sopronban elő zongorista/zeneszerző, Kónyai Tibor hét éves kora óta játszik hangszerén és 7 saját lemezt jelentetett meg. A hazai jazz számtalan jeles képviselőivel játszott már együtt. Pl. Micheller Myrtill, Malek Andrea, Váczi Eszter, Fábián Juli.

Július 6. 21 óra Strikers

A Strikers zenekar 2002-óta gerjeszti a bulihangulatot a legnépszerűbb rock, pop, funk slágerekkel a hazai klubok, egyetemi partyk vagy éppen a fesztiválok zenerajongói között. A Strikers erőssége, hogy szinte bármilyen stílus kedvelői találnak olyan számot a repertoárban amire önfeledten bulizhatnak. Pl. Muse, Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Billy Idol, vagy akár a Cool And The Gang, a The Beatles, netán Falco.

Július 20. 21 óra Eleven Hold

A móri Eleven Hold zenekar 2017 őszén elkészítette az 5. albumát, mely a „Magasról” címet kapta, és az elmúlt pár évben született dalok gyűjteménye. A lemez anyaga szövegközpontú, személyes megélés alapján születtek a dalok. A zenekar egyre nyitottabb, rengeteg zenei hatás érte őket, ami érezhető az új lemezen is. Garantálják, hogy az új album stresszmentesít, és ha sokszor meghallgatják, akkor sem káros az egészségre!

Augusztus 3. 21 óra Jónás Vera Experiement

Jónás Vera, Fonogram- és Artisjus-díjas énekes-dalszerző finom dalaival elringat, tigris-vadságával pedig táncba hív. Idén folyamatosan jelennek meg magyar és angol nyelvű dalai, a nyáron pedig fesztivál turnéra indul zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel. A körút érinti a lengyelországi Tauron Life Fesztivált, itthon pedig móri koncert mellett a VOLT, Művészetek Völgye, Fishing on Orfű, Campus, Örvényeshegy Piknik, Woodstock az Ugaron és Tiszavirág fesztiválokat.

Augusztus 24. 21 óra Peet Project

Feszes ritmusok, pop és funky némi jazzes ízzel élő hangszereken a dallamos és energikus zene kedvelőinek, korhatár nélkül! A Peet Project az egyik legtehetségesebbnek tartott, immár nemzetközileg is elismert fiatal hazai zenekar. 2009-ben elnyerték a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját. 2013-ban „Év felfedezettje”, 2017-ben „Év albuma” díjat nyertek az USA legjobbnak választott jazz fesztiválján, a Catalina Island JazzTrax-en. A hazai tévénézők 2015-ben a Hungary's Got Talent, majd 2017-ben és 2018-ban A Dal c. műsorban is láthatták őket. Ötödik nagylemezük dalai kiemelt rotációban hallhatók az amerikai és európai smooth jazz rádióadók műsorán.