Művelődési központ

KisUdvar Koncertek 2021

KisUdvar Koncertek Móron
2021. június 18. – augusztus 28.
Helyszín: Lamberg-kastély, Kisudvar
Rossz idő esetén: Erzsébet téri Művelődési Ház
Kitelepült büfé: Fekete Gyémánt Söröző
Belépődíj: 1000Ft/fő
Kapunyitás: 20.30 óra
A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.


Június 18. 21 óra Gyereknek bátor - Beck Zoli szerzői estje - mindig más, sosem ugyanaz.

„valahogy borzasztóan hangzik minden elnevezése egy ilyen estének. te mit írnál ki? szerzői est, önálló est, akusztikus koncert, pódium, vagy ilyenek. nem akarom felsorolni az összes lehetséges hülyeséget. írtam egy csomó dalt, azokból játszom. meg néha mások dalait is. úgy, mintha az enyémek volnának. van nálam gitár, ukulele, egy minizongora, kazu, szájharmonika, olyan hangszerek, amiket meg tudok szólaltatni, és beférnek az autómba. Beck Zoltán a 30Y és a Bezzeg a kurva Beckek zenekarok énekese, dalszerzője.

Július 2. 21 óra ROOM SERVICE (Bryan Adams tribute zenekar)

A Room Service zenekar az első Bryan Adams tribute band volt Európában. A zenekar 2008 szeptemberében alakult hosszas tagkeresés után. Az együttes elsőként a Fészek klubban debütált, amit még ebben az évben jó sok Budapesti koncert követett egymás után a közönség szimpátiájának köszönhetően. A banda azóta kinőtte magát a tinédzser korból és eljutott külföldi fesztiválokra. 2017 októberétől új tagokkal, új lendülettel, de töretlen optimizmussal működik.

Július 16. 21 óra Mr. G Blues Band

A Mr. G Blues Band négytagú formáció. Zenéjükben a hagyományos blues hatásosan ötvöződik a soul, funky stíluselemeivel. Koncertműsorukban saját zenei anyaguk mellett a műfaj nagyjainak (Jimi Hendrix, Joe Bonamassa, Eric Clapton) modern feldolgozásai hallhatók egyedi és stílusos hangszerelésben. Bővített koncertműsorában a zenekar kiegészül Behán Eszter jazz-énekessel. A Mr. G Blues Band tagjai: Dobai István-gitár, Kiss G. László-basszusgitár, ének, Szentesi Csaba-zongora, keyboard, Varga Sándor-dobok.

Július 30. 21 óra Lázár Tesók - ülős koncert

Az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár 1992-ben alakult, amikor is Domokos után három évvel Ágoston is világra jött. Akkor még nem sejtették, hogy később Lázár tesók néven, duó formációban fognak együtt színpadra állni. Koncertjeiket, dalaikat akusztikus, minimál hangszerelés jellemzi, hangulatában hozzák a két említett anyazenekar melankolikus vonalát. 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel. Lázár tesók: Lázár Ágoston, Lázár Domokos (Esti Kornél)

Augusztus 13. 21 óra Strikers

A Strikers zenekar 2002-óta gerjeszti a bulihangulatot a legnépszerűbb rock, pop, funk slágerekkel a hazai klubok, egyetemi partyk vagy éppen a fesztiválok zenerajongói között. A Strikers erőssége, hogy szinte bármilyen stílus kedvelői találnak olyan számot a repertoárban amire önfeledten bulizhatnak. Pl. Muse, Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Billy Idol, vagy akár a Cool And The Gang, a The Beatles, netán Falco.

Augusztus 28. 21 óra Valami Swing - HOT JAZZ & COOL SWING since 2016
HELYSZÍNVÁLTOZÁS! Új helyszín: Régi Mozi épülete (Lovarda u. 5.)

A húszas évek Párizsának utcáin született egy zenei stílus, ami hamarosan bejárta az egész világot. Az amerikai jazzt, swinget, hot clubot, a sanzonokat, a népzenét és a tradicionális cigányzenét egyesítő manouche jazz végül Django Reinhardt, a legendás gitáros kezei által kristályosodott ki csodálatos zenévé. A Valami Swing tagjait is ennek a zenének a szeretete hozta össze, de már a kezdetektől feszegetik a műfaj kereteit. A hosszú évek óta tartó közös zenélés alatt természetes módon alakult ki a saját stílusuk, melyet úgy hívnak: Hot Jazz & Cool Swing.

Letöltés(ek)

  1. Plakát